• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

Zodra je bestelling bij ons binnen is gaan wij voor je aan de slag. Meestal kunnen wij je bestelling al binnen een dag of 2-3 bezorgen, soms pas iets later. Bij elke deal staat de levertijd aangegeven. Bestel je meerdere producten dan versturen wij alles in 1 keer, let hier dus goed op het product met de langste levertijd.

Wij kunnen geen afleveradressen meer wijzigen al de bestelling is verstuurd. Mocht je bestelling nog niet verzonden zijn, dan kunnen echter wel het afleveradres aanpassen. In dit geval adviseren wij om direct contact op te nemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0452301944

Vervoerders

Wij werken met DHL voor alle pakketten en Postnl voor alle brievenbuspost, bij de check out zie je welke optie bij je bestelling mogelijk is. Je ontvangst van ons een bericht als je bestelling is verstuurd en een track and trace in geval van een pakket. Als het via brievenbuspost gaat ontvang je geen track and trace.

Bij een pakket kun je je via de link de status volgen en zie je precies wanneer ze aan deur komen. Bij brievenbuspost hoeft je uiteraard niet thuis te blijven.

Verzendkosten

Onze verzenkosten variëren afhankelijk van het product. Soms hebben wij aanbiedingen met grote artikelen zoals een boxspring, hiervoor hebben wij aparte prijzen. In de meeste gevallen gaat het echter om een brievenbuspakketje of regulier pakket.

 

Brievenbuspost: €2,95

Pakket: €5,95

Vanaf €75,- is verzending gratis.